Поштоване колегинице и колеге,

Обавештавамо вас да Друштво за стране језике и књижевности Србије организује Трибину посвећену Стандардима постигнућа за крај основног образовања: Правилнику објављеном у Службеном гласнику РС бр. 78/2017. и Приручнику који је завршној фази припреме.

Трибина ће се одржати у среду 1. новембра 2017. године у 18,00 часова, у Сали за седнице Филолошког факултета Универзитета у Београду (улаз са Студентског трга, први спрат).

На Трибини ће говорити Јелена Најдановић Томић, руководилац Центра за стандарде при Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања, и др Оливера Дурбаба, редовни професор Филолошког факултета и координатор Комисије за израду Приручника. После излагања, предвиђен је разговор са наставницима.

Управа Друштва

 

Поштоване колегинице и колеге,

Обавештавамо вас да је трибина одржана као што је и планирано и да се овде могу преузети презентације наших излагача, Јелене Најдановић Томић из Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања, и др Оливере Дурбабе, редовне професорке Филолошког факултета Универзитета у Београду.

Преузмите

Преузмите